Thin slices of raw beef served with parmesan, olive oil, pepper, caesar truffle dressing and rocket
Carpaccio ‒ tynne skiver av rått oksekjøtt servert med parmesan, olivenolje, pepper, cæsardressing med trøffel og ruccola
Allergener: gluten, laktose // Allergens: gluten, lactose
Crispy cannelloni filled with scallop &
scampi mousse, micro greens, and truffle cream
Cannelloni fylt med kamskjell- og
scampimousse, mikrogrønt og trøffelkrem
Allergener: laktose, sitrus, skalldyr, gluten, egg //
Allergens: lactose, citrus, shellfish, gluten, egg
with blue cheese cream, beetroot, and nuts
Røkt ørret med blåmuggostkrem, rødbeter og nøtter
Allergener: laktose, skalldyr, sitrus, fisk //
Allergens: lactose, shellfish, citrus, fish
When you are waiting for your main course
and just want some fresh, crispy bread and butter
Når du venter på hovedretten
og har lyst på litt ferskt og godt brød med smør
Allergener: gluten, laktose // Allergens: gluten, lactose
The best fish soup in town served with
today’s catch of fish and shellfish
Byens beste fiskesuppe, servert med
dagens fangst av fisk og skalldyr
Allergener: laktose, skalldyr, sitrus, gluten, fisk //
Allergens: lactose, shellfish, citrus, gluten, fish
Tom yum-inspired stew which is both spicy and sour. Served with mushrooms, vegetables, chilli and baked baby potatoes
Kokosgryte med grønnsaker ‒ Tom yum-inspirert gryte som er både sterk og syrlig. Serveres med sopp, grønnsaker, chili og bakte småpoteter
Allergener: nøtter // nuts
CANNELLONI WITH SCALLOP & SCAMPI MOUSSE
Crispy cannelloni filled with scallop & scampi mousse, micro greens, and truffle cream
Cannelloni fylt med kamskjell- og scampimousse, mikrogrønt og trøffelkrem
PARMA HAM BACALAO
Back loins of gran reserva clipfish with Parma ham, pesto potatoes, and bacon
Ryggstykket på gran reserva-klippfisk med parmaskinke, pestopoteter og bacon
CHEESECAKE
Cheesecake served in a glass with Oreo base, lemon filling and raspberry jelly
Ostekake servert i glass med Oreobunn, sitronfyll og bringebærgelé
A taste of today's local fish and shellfish, vegetables, potatoes, and shellfish sauce
En smak av lokal sjømat: dagens fisk og skalldyr, grønnsaker, poteter og skalldyrsaus
Allergener: laktose, skalldyr, bløtdyr, fisk // Allergens: lactose, shellfish, molluscs, fish
Venison sirloin served with today's vegetables, carrot purée, red wine sauce and baked small potatoes
Hjortefilet servert dagens grønnsaker, gulrotpuré, rødvinssaus og bakte småpoteter
Allergener: laktose // Allergens: lactose
3-course bacalao menu. This dish is meant to be shared and enjoyed! In this three-course meal, you will be served our well-known dishes: Bacalao Italian style, Bacalao Vizcaina, and Bacalhau com natas, served with bread and butter.
3-retters bacalaomeny. Denne retten er laget for å deles og nytes! I dette treretters måltidet får du servert vårevelkjente retter: Bacalao Italian style, Bacalao Vizcaina og Bacalhau com natas, servert med brød og smør.
Allergener: pinjekjerner, laktose, soya, egg // Allergens: pine nuts, lactose, soy, egg
“The Green bacalao” with layers of pesto potatoes, clipfish, tomatoes, and bacon, served with bread and butter
«Den grønne bacalaoen» med lag av pestopoteter, klippfisk, tomater og bacon, servert med brød og smør
Allergener: pinjekjerner, laktose, soya, fisk // Allergens: pine nuts, lactose, soy, fish
“The Spanish, red bacalao” –
a tomato-based casserole dish with clipfish, onions, bell peppers, olives, and potatoes, served with bread and butter
«Den spanske, røde bacalaoen» –
en tomatbasert gryterett med klippfisk, løk, paprika, oliven og poteter, servert med brød og smør
Allergener: soya, fisk // Allergens: soy, fish
“The yellow bacalao from Portugal” in creamy clipfish sauce with curry, vegetables, and baked small potatoes, served with bread and butter
«Den gule bacalaoen fra Portugal» i kremet klippfisksaus med karri, grønnsaker og bakte småpoteter, servert med brød og smør
Allergener: laktose, soya, fisk // Allergens: lactose, soy, fish
Back loins of gran reserva clipfish with Parma ham,
pesto potatoes, and bacon
med parmaskinke, pestopoteter og bacon
Allergener: laktose, pinjekjerner, fisk // Allergens: lactose, pine nuts, fish
Classic crème brûlée à la XL Diner
Klassisk crème brûlée à la XL Diner
Allergener: laktose, egg // Allergens: lactose, egg
Vaniljeis med bjørnebærskum
Allergener: laktose, gluten, egg // Allergens: lactose, gluten, egg
Cheesecake served in a glass with Oreo base, lemon filling, and raspberry jelly
Ostekake servert i glass med Oreobunn, sitronfyll og bringebærgele
Allergener: laktose, sitrus, egg, nøtter // Allergens: lactose, citrus, egg, nuts
Fiskepinner med potetstappe
Allergener: laktose, fisk // Allergens: lactose, fisk
Pannekaker med blåbærsyltetøy
Allergener: gluten, laktose // Allergens: gluten, lactose
XL Diner © 2021. All rights reserved.