• Historie
  • Hva skjer hos oss
  • Selskapsmeny
  • Kokkekamp
  • Temakvelder
  • Bilder
  • facebook
  • Instagram
  • Tripadvisor

Velkommen til Kulinarisk spiskammer

Epost:
Tlf:
40000970
 

Velkommen til fest på Kulinarisk Spiskammer. Her samler vi store og små selskaper, hvor vi tilbyr den riktige rammen og et erfarent vertskap. På Kulinarisk Spiskammer får dere et flott lokale, kreativ og profesjonell oppdekking, service med «glimt i øyet» og selvfølgelig den gode maten – alt dette i de tidligere lokalene til Gulix.


Kulinarisk Spiskammer kan tilby skreddersydde pakkeløsninger i forbindelse med sosiale arrangementer for bedrifter, private grupper, kurs- og konferansegjester tilreisende til Ålesund og andre eventer. Vår tyngde ligger i god mat og drikke, som sammen med flotte lokaliteter, underholdning og gjester skaper et fantastisk utgangspunkt for en vellykket kveld.

 

Vi gir deg en kulinarisk opplevelse du sent vil glemme!


Vennlig hilsen Kulinarisk Spiskammer

 

For de store og små

begivenhetene

 

Kulinarisk Spiskammer er Ålesunds flotteste og mest gjennomførte lokale. Her samler vi store og små selskaper, til alle anledninger. Lokalet passer for grupper på 30-90 personer, og har fasiliteter til møter, taler, musikk, underholdning etc.

Vi hjelper deg å planlegge det perfekte selskap i privat- og bedriftssammenheng, og sørger for at dere får at dere får den riktige rammen rundt arrangementet. Hos oss kan du trygt holde din bryllupsfest, åremålsfeiring, dåp, konfirmasjon, julebord, sommerfest, jobbarrangement og mye mer.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Tlf. 40 00 09 70




 

Kulinarisk Selskap

 

Velkommen til fest på Kulinarisk Spiskammer!

På Kulinarisk Spiskammer får dere et flott lokale, kreativ og profesjonell oppdekking, service med "glimt i øyet" og selvsagt den gode maten. Her tilbyr vi skreddersydde pakkeløsninger i forbindelse med sosiale arrangementer for bedrifter og private grupper, kurs- og konferansegjester og andre eventer. Under kan du se vår velutvalgte selskapsmeny med en samling av gode smaker som passer for enhver gane.
Finner du ikke det du ønsker? Kontakt oss, så hjelper vi deg å sette sammen en egen meny etter dine ønsker og behov.

 

 

 

SELSKAPSMENY

Forretter

Posjert laksemedaljong med skalldyrsaus
laksemedaljong serveres med gulrot og purreløk i strimler, sylta rødløk serveres med en kraftig skalldyrsaus.

Parmaskinke med reven parmesan
Parma skinke, valnøtter, pære, oliven olje og balcamico    

Kulinarisk Fisk & Skalldyrsuppe
En ekte fisk- og skalldyrsuppe skal ha godt med kalorier, så her har vi ikke spart på noe.
Vår fisk- og skalldyrsuppe serveres med dagens fangst.

Hvitløk & chilimarinert Scampi & Konge krabbe
Anrettes med blomkålpure og erte pure


 

Hovedretter – fisk

Gratinert klippfiskrygg
Klippfisken er selve grunnsteinen for XL gruppen der Kulinarisk Spiskammer er medlem, og hvor det er terpet på Klippfiskperfeksjon siden 1999. Servert med sesongens grønnsaker, potetpure og bacon.

Pannestekt Torskerygg
Vi som driver spisested så nært havet har tilgang til dem beste råvarene.
En av våre mest kjente fiskeslag her på Sunnmøre er torsk, og når sesongen tilsier det så bruker vi Borgunfjord torsk. Pannetorsk serverer vi med sesongens grønnsaker, kraftig smørsaus og dagens skalldyr

Kulinarisk Fiskesymfoni
Her bruker vi dagens fangst og setter sammen 3 typer fisk som anrettes med dagens grønnsaker, fisk og skalldyr saus og poteter

Vår kjente Skalldyrtårn
Dette er en fantastisk opplevelse. Her får vi inn dagens fangst av skalldyr som vi setter sammen til et varmt og kaldt skalldyr tårn, vi kan få alt fra hummer, sjøkreps, reker, blåskjell, østers, krabbe, hjerteskjell osv. Vi jobber vær dag for å kun få inn de beste råvarene. En opplevelse som man sent vil glemme.     

 

Hovedretter – kjøtt

Langtidsstekt svinenakke
Nydelig marmorert svinekjøtt som vi steker sakte med urter, hvitløk og grønnsaker over natten,
servert med salt- og urtebakte småpoteter, våre beste grønnsaker og rødvinssaus.

Klassisk okse Biff
Når man får en godt modnet okse biff, så er det lite trolig at man kan sette fingeren på noe som helst. Når kjøttet er marinert med det rette krydderet, fått varmebehandlingen den fortjener og i tillegg blir servert med de beste grønnsaker som sesongen har og by på sammen med rødvinssaus og fløtepoteter.

Reinsdyr med kremet viltsaus
En smak av naturen. Et godt måltid med vilt slår aldri feil, smaksrikereinsdyr er et mørt og saftig kjøtt som vi stolt kan anbefale.
Reinsdyr på en seng av sopp, sesongens grønnsaker og kremet vilt saus.

Urtestekt Lammefilet med lammesjy
en klassisk Fransk smaks opplevelse. lam ytrefilet serveres med sesongens grønnsaker, syltet rødløk, lamme sjy og potetpure. 

 

Desserter

Crème brûlée
En klassiker som faller i smak hos de fleste. Med friske bær

Pannacotta med appelsin og vanilje
Serveres med frukt, bær. Med denne Italienske klassikeren kan kokken om ønskelig tilpasse smaken etter resten av måltidet.

Sjokolademousse
med appelsin-jordbærsalat

Kulinarisk tilslørte bondepiker
en klassiker som mange ønsker som en god avslutning på et godt måltid.

Vår kjente Ostekake
anrettes med friske frukter og bær coulis

 

 


 

 

 

Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller veiledning.

Tlf. 40 00 09 70

 

 

Kokkekamp
 

Kulinarisk spiskammer overlater stedet til dere.

Her er det dere som er kokker, servitører og vinmestere.

Her legger vi opp til at gjestene tar over stedet. Vi deler dere inn i lag og setter ut den mystiske esken med råvarer. Her får hvert lag en egen oppgave hvor man skal sette sammen en meny og planlegge servering, skjenking og presentasjon på hver rett. Det vil bli kåret et vinnerlag når kvelden er omme.  Dette er en aktivitet som krever at man er et godt team, og er kreative.              
 

                       

Eksempel på gjennomføring:
Gruppe 1: Forrett, servering, skjenking og presentasjon
Gruppe 2: Hovedrett, servering, skjenking og presentasjon.
Gruppe 3: Dessert, servering, kaffe/avec og presentasjon.

Kokkekamp er for grupper på 15 personer og oppover. Om dere er flere enn 25 personer lager vi en 4-retters meny, for at det ikke skal bli for mange på laget og slik at alle får delta.

Her kan man velge ut ifra sesongens råvarer og deres ønsker.  En av våre kokker vil være tilstede å komme med råd og veiledning, og våre servitører kjører lynkurs på dere.
Det kreative og underholdningen står dere selv for.



Kontakt oss for tilbud.






















Dette er en opplevelse for de som

ønsker en kveld utenom det vanlige!



Se video frå en av våre kokkekamper her

 

 

 

 

Temakvelder

Kommer snart

Kulinarisk Spiskammer(12)
  • facebook
  • Instagram
  • Tripadvisor
© Change copyright text in AdminCP > Sites Settings > Site name