• Ildskjeler
  • facebook
  • Instagram
  • Tripadvisor

Lukke

 

Ildskjeler























Ivar Breivik


Ivar Breivik (født 12.august 1972)  kommer fra Ålesund, og med sine 24 år i kokkefaget så har han deltatt i en rekke konkurranser både nasjonalt og internasjonalt med gode resultater innen kokkefaget. Han har jobbet de siste 16 årene for å få Klippfisk på kartet som en del av det norske kjøkken, og i dag så driver han Europas største klippfiskrestaurant her i Ålesund. Ivar Breivik har jobbet mye innen media, både her i Norge samt i Italia, Spania, Portugal, Brasil, Russland, Usa  og nå i Kina og Asia. Her jobber han med å fronte norsk matkultur og norske produkter innen magasiner og TV. De siste årene har han gjort blant annet Norwegian Seafood Dinner i Shanghai Kina. 

 

Roar Aarseth


Roar Aarseth (født 02.februar 1970) kommer fra Ellingsøya. Roar har vokst opp med klippfisk i blodet, og har jobbet
med klippfisk på Ellingsøya siden han kunne gå. Startet restaurantkarrieren på Grimme Elling i Hatlane  under kyndig veiledning av Arild Ellingsen. Startet sin karriere på XL Diner i 2001, og er en selvfølge å finne både på kjøkkenet, og
i hyggelig prat med deg som gjest ute i restauranten. Roar trives best når det syder av liv, og kravene til kvalitet på både
mat og service er på topp. Har servert i både inn- og utland, og ved flere høytidlige anledninger (blandt annet for vårt
kjære kongepar ved flere annledninger).

 

  • facebook
  • Instagram
  • Tripadvisor
© Change copyright text in AdminCP > Sites Settings > Site name