• Ildskjeler
  • facebook
  • Instagram
  • Tripadvisor

Ildsjeler























Roar Aarseth
Chef

Roar Aarseth (født 02.februar 1970) kommer fra Ellingsøya. Roar har vokst opp med klippfisk i blodet, og har jobbet
med klippfisk på Ellingsøya siden han kunne gå. Han startet restaurantkarrieren på Grimme Elling på Hatlane  under kyndig veiledning av Arild Ellingsen. Startet sin karriere på XL Diner i 2001, og er en selvfølge å finne både på kjøkkenet og
i hyggelig prat med deg som gjest ute i restauranten. Trives best når det syder av liv, og kravene til kvalitet på både
mat og service er på topp. Har servert i både inn- og utland, og ved flere høytidlige anledninger (blandt annet vårt
kjære kongepar flere ganger).

 

Ivar Breivik
Chef

Ivar Breivik (født 12.august 1972) kommer fra Ålesund, har med sine 23 år i kokkefaget deltatt i en rekke konkurranser, både nasjonalt og internasjonalt, med gode resultater innen kokkefaget. Han har de siste 15 årene jobbet for å få klippfisk på kartet, og som en del av det Norske Kjøkken. I dag så driver han Europas største klippfiskrestaurant her i Ålesund. Ivar Breivik har jobbet mye innen media, både her i Norge samt i Italia, Spania, Portugal, Brasil, Russland, Usa  og nå også i Kina og Asia. Her jobber han med å fronte Norsk Matkultur og Norske Produkter innen magasiner og TV. De siste åra har han blandt annet gjort Norwegian Seafood Dinner i Shanghai, Kina. 

 

 

  • facebook
  • Instagram
  • Tripadvisor
© Change copyright text in AdminCP > Sites Settings > Site name